​Terrassen

Terassemarkiser tilbydes som 3 typer:

  • Select knækarms-markise
  • Casabox markise
  • Tendabox markise

Behov, anvendelse og montering afgør hvilken type markise der er den rigtige for dig. Alle 3 typer markiser har mulighed for såvel manuel, halvautomatisk som fuldautomatisk betjening. Høj kvalitet og en vedligeholdelsesfri pulverlakering af hele konstruktionen garanterer en lang levetid.

Select knækarmsmarkise

Den mest enkle løsning af markiser. Select er opbygget over en bærende 3-kantsprofil der giver en fantastisk styrke. Denne styrke er en stor fordel ved selectmarkisens mange variationsmuligheder.

​Casabox markise

Fordelen ved casabox er størrelsen. Konstruktionshøjden på kun 13,8cm er specielt designet til steder, hvor store markiser vil fremstå for klodsede.

Tendabox markise

Tendabox er en kassettemarkise til de kræsne. Specielt egnet til større terasser. 

Den smart konstruerede markise er imponerende med dens elegant afrundede design.

Den flade konstruktion gør den særdeles velegnet til næsten alle facadetyper. Når markisen er rullet ind, lukker frontprofilen og den selvbærende kasettedel tæt.

De 2 integrerede aflukningsbørster forhindrer at der ikke ophobes snavs og fugt i kassetten, og medvirker positivt til markisens levetid.

Kassettedelens størrelse udgør så lidt som 15,5cm i højden, og det justerbare endebeslag gør både vægmontering og loftmontering mulig.

Vend tilbage til oversigten over markiser​​​​

Sønder Allé 11  ·  8870 Langå  ·  Tlf.: 86 46 80 22  ·  Mobil: 21 28 54 22  ·   jd@gardinsystemer.dk